Navštivte nás

Co je Actimel?

Actimel je lahodný ochucený mléčný nápoj. Každá lahvička obsahuje 10 miliard živých kultur L. casei a vitaminy B6 a D.*

Skvělý způsob, jak začít váš den! Actimel má několik příchutí, mezi nimi i speciální řadu pro děti.

* Vychutnejte si Actimel jako součást vyvážené snídaně.

Pro koho je Actimel:

Ve stručnosti: téměř pro všechny. Pokud Actimel konzumujete jako součást vyváženého a zdravého jídelníčku, je vhodný napříč všemi generacemi – od dětí starších tří let až po seniory.  
 

Neuvěřitelná cesta aneb Příběh Actimelu.

Příběh Actimelu se začal psát v osmdesátých letech 20. století, kdy Danone učinilo první krok
k využití fermentovaného mléka na bázi L. casei. K prvnímu komerčnímu využití však došlo
až o několik let později, v roce 1994 v Belgii. Actimel obsahuje běžné jogurtové kultury (Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus thermophilus) a speciální kmen Danone. Tento třetí kmen se jmenuje Lactobacillus paracasei ssp. paracasei CNCM I-1518. Nebo zkráceně L. casei Danone® .

Actimel je lahodný jogurtový nápoj, který obsahuje několik různých kultur

2 běžné jogurtové kultury

1 exkluzivní kulturu

  • Lactobacillus Bulgaricus Culture in Actimel drinking yoghurt

    lactobacillus bulgaricus

  • &

  • Streptococcus Thermophilus Culture in Actimel drinking yoghurt

    streptococcus thermophilus

  • +

  • L. casei Danone - special culture Actimel drinking yoghurt

    l.casei danone

Actimel strawberry drinking yoghurt

Vitaminy

B6
D

Jak můžete vidět, Actimel urazil od roku 1994 dlouhou cestu. V Evropě nabízí 24 příchutí a každý den se vypije 7,2 milionu lahviček ve více než třiceti zemích.

Připijte si na to s námi Actimelem.

Kdo jsme a jaká je naše odbornost?

Jsme všichni nadšeni našimi produkty a je nás hodně. Ve skutečnosti na celém světě pro Danone Research & Development pracuje 1 474 lidí; pokrývají širokou škálu oborů a inovují čtyři základní oblasti výzkumu.

Spolehlivost: Zavazujeme se k výživové hodnotě a k udržitelnému hospodaření s přírodními zdroji tím, že pracujeme na zdravějších variantách, spolehlivém a udržitelném potravním řetězci i na své odbornosti v moderních obalových materiálech.

Pokrok: Stavíme mosty mezi vědou a výživou tak, abychom přispívali ke zdraví lidí.
Jak každodenním objevováním zdrojů prospěšnosti jídla, tak usilovnými výzkumnými programy.

Kultura: Pátráme po původu zaběhnutých gastronomických stylů, abychom odhalili místní potřeby a vytvořili jedinečný spotřebitelský zážitek prostřednictvím lokálního postoje ke zdraví
a stravovacím praktikám, přizpůsobování forem, chutí a textur nebo inovací pro nové socioekonomické modely.

A pohoda: Podpora našeho sortimentu tak, abychom napomáhali každodennímu zdraví a pohodě pro všechny, s pozitivním pohledem na výživu: 84 % našich produktů je součástí veřejných zdravotních doporučení, zvyšování povědomí o vlivu sortimentu nebo nutričně ekonomických iniciativ.

Centrum Daniela Carassa poblíž francouzského města Palaiseau je hlavním výzkumným centrem pro mléčné výrobky.